Yvonne van Leijen

Hoi, ik ben Yvonne van Leijen-Teune en woon in het pittoreske Zwolle. Al ruim 10 jaar volg ik bij Marjet haar lessen. De eerste 8 jaar is dit vrijwel dagelijks geweest. Iedere dag een moment van bezinning, rust, bewustwording en me-time. Heerlijk vond ik het.

In 2018 heb ik bij Marjet de opleiding Yoga & Adem gevolgd.
In het dagelijks leven geef ik HypnoBirthing cursussen via mijn praktijk Embrace Birth in Zwolle en omstreken. Tijdens mijn zwangerschap (2018) gaf HypnoBirthing veel antwoorden op mijn vragen rondom zwangerschap en geboorte. De passie is ontloken en de combinatie met yoga is een natuurlijke samensmelting die ik graag deel met anderen.

Mijn doel tijdens de lessen is dat ik in- en ontspanning combineer om jou dieper in contact te laten komen met jezelf en je baby. Tussendoor zal ik, onvermijdelijk, kennis delen vanuit HypnoBirthing en alles waarin ik mij de laatste jaren verdiept heb.. en dat is vrij veel.

De lessen worden zorgvuldig opgebouwd, maar zullen ook ter plekke op maat gemaakt worden mede door jou. Ik maak gebruik van aerial-doeken, props en diepe ontspanningsoefeningen waardoor je dieper los kunt laten. Je kindje gaat dit allemaal geweldig vinden.

De inspanning vind ik belangrijk om stabiliteit op te zoeken in je lichaam, kracht op te bouwen en dat je leert aan te voelen waar jouw unieke grenzen liggen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en in afstemming met je kleintje. Hij/zij bepaalt ook voor een groot gedeelte in hoeverre de beweging op dat moment passend is.

Ook vind ik het heerlijk om met jou samen te werken. Laat mij weten waar je behoefte aan hebt, welke thema’s ingezet kunnen worden, et cetera.

Tot gauw in de lessen!

Liefs,
Yvonne