Tamara van Well

Met liefde deel ik vanuit mijn hart de ervaring van rust, ontspanning, bewustwording en inzicht die yoga kan geven, d.m.v. Hatha Yoga en Yin/Restorative Yoga.

Mijn yoga reis begon met het geven van mindfulness trainingen (2014) aan kinderen in de jeugdzorg, voortvloeiend heb ik een periode kinderyoga gegeven bij Yoga You.
Aangezien ik meer verdieping wilde voor mezelf ben ik de Yin Yoga Teacher Training bij de Nieuwe Yogaschool (200hr) gaan volgen (2015) en afgerond begin 2016, wanneer ik ook reguliere lessen begon te geven bij Yoga You.

Yoga werd een belangrijk deel van mijn leven, wat resulteerde in het willen volgen van verschillende opleidingen en cursussen; eind 2016 een Advanced Study Restorative Yoga bij de Nieuwe Yoga school (50hr), in 2017 een Advanced Study Kundalini Yoga bij de Nieuwe Yogaschool (50hr) in 2018 een Hatha Vinyasa Yoga Teacher Training bij Noah McKenna in India (200hr) en in 2019 een Classical Hatha Yoga Teacher Training bij the Yoga Institute in Mumbai, India (200hr).

Nu al een aantal jaar woon ik gedeeltelijk in India. Door het leven in India is Yoga voor mij echt een manier van leven geworden, ‘het leven krijgt zoveel waarde en groei als je toelaat dat elke ervaring je rijker maakt’.

Wanneer ik in Nederland ben, kijk ik er enorm naar uit om de ervaring van Yoga te mogen delen met jou bij Yoga You!