28 augustus Zwangerschaps Yoga Workshop

[separator type=”thin”]

Voorbereiding op de bevalling

De bevalling komt in zicht! Een spannende periode waarbij het prettig kan om je op voor te bereiden. We gaan specifiek aan de slag met de 3 fases van de bevalling.

Adem en adembeweging is een belangrijk onderdeel van de Zwangerschaps Yoga. Je leert ademtechnieken die je rustig maken. Ook leer je ontdekken wanneer je adembeweging te oppervlakkig is en wat je er aan kan doen om deze te verdiepen.

Er is veel aandacht voor de lage onderrug en het nek/schoudergebied. Er worden oefeningen gedaan, die ruimte geven aan de nek, schouders en (onder) rug.

[separator type=”thin”]

Onderdelen die aan bod komen:

 • – oefeningen die het lichaam zowel ruimte als kracht geven
 • – adem en adem beweging
 • – omgaan met pijn en ongemak
  de 3 stadia van een bevalling
 • – tips voor de bevalling, voor, tijdens en na
 • Ook kun je een PDF met informatie die we hebben besproken in de les over de onderwerpen die hierboven zijn genoemd toegestuurd krijgen, zodat je het nog eens rustig kunt nalezen.[separator type=”thin”]

  Waar? 

  Koestraat 24 in de binnenstad van Zwolle

  [separator type=”thin”]

  Wanneer? 

   

  Maandagavond 28 augustus van 19:30 tot 21:00 (deur is open vanaf 18:50).

  [separator type=”thin”]

  Docent? 

  Marjet van der Linde Yoga You The NetherlandsMarjet van der Linde, gediplomeerd en erkend (zwangerschaps) Yogadocent

  [separator type=”thin”]

  Voor wie?

  Voor iedereen die zich wil verdiepen in het moment rond de geboorte. Of dit nu je eerste kindje is of dat je al eerder een kindje hebt gekregen, het is fijn om bewust de verschillende stadia van de geboorte door te nemen. Het is fijn als je een partner meeneemt, dit kan ook een moeder, vriendin etc zijn.

   

  [separator type=”thin”]

  Kosten?

   

  €30,00 voor jou en je partner.

  [separator type=”thin”]

  Verzekering 

  Sommige verzekeringen maatschappijen vergoeden een Zwangerschaps Yoga cursus. Mocht je hiervoor een factuur nodig hebben kan dat door het aan te geven op je aanmelding formulier, klik hieronder op inschrijven om je aan te melden.

  [separator type=”thin”]

  Zwangerschaps Massage

  Een aanrader is het ondergaan van een Zwangerschaps Massage op een warm waterbed bij Praktijk Beautely in Zwolle. Hier wordt je rug gemasseerd terwijl je ligt op een fijne warme ondergrond, op die manier kun je heerlijk ontspannen.