Zwangerschaps Yoga & Pilates

Zwangerschaps Yoga en Zwangerschaps Pilates bij Yoga You in het centrum van Zwolle.

Een uur voor jezelf. Om na te gaan hoe het met lichaam is, om contact te maken met het kindje in je buik en om fit en flexibel te blijven.

 

Zwangerschaps Pilates

Vanaf dinsdag 6 maart is er op dinsdag van 19:00-20:00 Zwangerschaps Pilates bij Yoga You door Mirjam Fijth.

Zwangerschaps Yoga

Wanneer: Vrijdag van 19:00-20:00, in de (school vakantie is er niet altijd Zwangerschaps yoga, check het rooster. Je kunt doorklikken van week tot week.) Door Mirjam Hassink.

Waar: Burgemeester van Roijensingel 10A Zwolle (parkeren bij de parkeerplaats: Burgemeester van Roijensingel)

Kosten: Mogelijkheden om deel te nemen zie Prijzen en Inschrijven : reguliere losse les (€11), reguliere strippenkaart (€50) of abonnement (vanaf €35 p.m.). Het is ook mogelijk om bij ons te pinnen (strippenkaart of losse les). Opgeven voor een abonnement kan via de site.

Mocht je besluiten om lid te worden, kun je je abonnement kosteloos op on-hold zetten en daarna weer verder gaan. Gemiste lessen blijven in dat geval bewaard. Ook is het mogelijk om als lid deel te nemen aan andere lessen die wij aanbieden (zie rooster).

vereniging van yoga docenten nederland

Verzekering: Kun je de onkosten die je maakt voor Zwangerschaps Yoga declareren bij je verzekeringsmaatschappij? Dat kan! Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Yogadocenten Nederland. Mail naar administratie@yogayou.eu om je naam en adresgegevens door te geven, plus het bedrag wat gefactureerd mag worden.

(wij rekenen administratiekosten voor het opmaken van een factuur)