Zwangerschaps Yoga & Pilates

Zwangerschaps Aerial Yoga en Zwangerschaps Pilates bij Yoga You in het centrum van Zwolle.

Een uur voor jezelf. Om na te gaan hoe het met lichaam is, om contact te maken met het kindje in je buik en om fit en flexibel te blijven.

 

 

Zwangerschaps Pilates (Light Pilates)

De Zwangerschaps Pilates (op het rooster wordt het Light Pilates genoemd). Is een uitstekende manier om je zwangerschap fit door te komen. Er wordt veel aandacht besteed aan de dieper gelegen spieren in het lichaam. Door de oefeningen te doen, ben je je in het dagelijks leven meer bewust van je houding, dat helpt weer om klachten patronen te voorkomen

Kosten Zwangerschaps Pilates (Light Pilates):

Prijzen en Inschrijven : 

Het is ook mogelijk om bij ons te pinnen (strippenkaart of losse les). Opgeven voor een abonnement kan alleen door in te schrijven via de site.

Wanneer: Dinsdag van 19:00-20:00 Zwangerschaps Pilates bij Yoga You door Mirjam Fijth.

School vakantie is er geen les check het rooster. Je kunt doorklikken van week tot week.

Zwangerschaps Aerial Yoga

VANAF VRIJDAG 1 JUNI, tot die tijd is er de gewone Zwangerschaps Yoga.

Het fijne van Zwangerschaps Aerial Yoga is de gewichtloosheid. Je wordt gedragen door een groot, fijn zacht doek. De oefeningen die we doen zijn veilig en rustig. Deze werken herstellend op lichaam en geest. Ook is het een prettige manier om het lichaam ruimte te geven op plekken die stram zijn zoals: nek, schouders en onderrug.

Heb je voor 25 mei speciaal voor de Zwangerschaps Yoga een strippenkaart aangeschaft? Dan zijn er geen extra kosten voor de Aerial Yoga vanaf 1 juni voor de strippen die je nog op je kaart hebt staan.

Kosten Zwangerschaps Aerial Yoga:

Het is ook mogelijk om bij ons te pinnen (strippenkaart of losse les). Opgeven voor een abonnement kan alleen door in te schrijven via de site.

Wanneer: Vrijdag van 19:00-20:00 Zwangerschaps Aerial Yoga bij Yoga You door Mirjam Hassink.

School vakantie is er geen les check het rooster. Je kunt doorklikken van week tot week.

Waar: Burgemeester van Roijensingel 10A Zwolle (het lichtgroene pand, de achterste (groene) deur. Parkeren bij de parkeerplaats: Burgemeester van Roijensingel.

VOORDELEN VAN EEN ABONNEMENT:

Het is voordeliger per les. Geen extra kosten bij Zwangerschaps Aerial Yoga. Mocht je besluiten om lid te worden, kun je je abonnement kosteloos op on-hold zetten en daarna weer verder gaan. Gemiste lessen blijven in dat geval bewaard. Ook is het mogelijk om als lid deel te nemen aan andere lessen die wij aanbieden (zie rooster).

Mocht je besluiten om lid te worden, kun je je abonnement kosteloos op on-hold zetten en daarna weer verder gaan. Gemiste lessen blijven in dat geval bewaard. Ook is het mogelijk om als lid deel te nemen aan andere lessen die wij aanbieden (zie rooster).

vereniging van yoga docenten nederland

Verzekering: Kun je de onkosten die je maakt voor Zwangerschaps Yoga declareren bij je verzekeringsmaatschappij? Dat kan! Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Yogadocenten Nederland.

Mail naar administratie@yogayou.eu om:

  1. je naam en
  2. adresgegevens door te geven
  3. vermeld de periode waarin je de lessen volgde
  4. plus het bedrag wat gefactureerd mag worden.

(wij rekenen administratiekosten voor het opmaken van een factuur)