ZONNEGROET WORKSHOP

zonnegroet workshop yoga you

De zonnegroet uitgediept

Bewegen vanuit flow – workshop zonnegroeten

Zonnegroet Workshop – Wat is er beter voor je lichaam en geest dan, juist ook nu het buiten kouder en guurder is, ergens op de dag een moment te vinden om een aantal zonnegroeten te doen. Je lichaam rustig opwarmen en de flow in jezelf ervaren. Even een moment voor jezelf, bewegend op het ritme van je ademhaling.
In de zonnegroet wissel je achter- en vooroverbuigingen af. Je versterkt en stretcht vrijwel al je spieren. Doordat je de beweging verbindt aan de ademhaling, komt je geest tot rust. De zonnegroet kan worden ervaren als meditatie in flow.

In deze workshop leer je de houdingen van de zonnegroet(en) uit te voeren op een voor jouw lichaam verantwoorde manier. We bouwen de flow heel rustig op en nemen de tijd om diverse variaties van de zonnegroet te oefenen. De workshop eindigt met een liggende eindontspanning, om je lichaam en geest de tijd te gunnen het geleerde te integreren.

Je gaat naar huis met een serie houdingen die je thuis kunt doen om de energie te laten stromen of om in de krachtiger yogalessen minder bezig te hoeven zijn met de houdingen en steeds meer de flow te ervaren.

Neem een flesje water mee naar de workshop. Na afloop is er tijd om, met een kopje thee, nog even te blijven nagenieten, napraten of boeken in te zien.

Voor wie?

Voor iedereen die meer verdieping, gemak en cadans wil opzoeken in de zonnegroet.

Wanneer?

Zondag 2 december, 13.30 – 16.00 uur.

Kosten:

€25

Docent:

dirkje visser yoga you zwolleDirkje Visser meer over Dirkje en haar manier van lesgeven vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.