ZONNEGROET WORKSHOP

zonnegroet workshop yoga you

Zonnegroet workshop door Dirkje Visser op zondag 24 juni 2018

Met zonnegroeten de vakantie in

Wat is er fijner dan je (vakantie)dag beginnen met een zonnegroet? Je lichaam rustig opwarmen en jezelf openen voor wat de dag te brengen heeft. Even een moment voor jezelf, bewegend op het ritme van je ademhaling.

In de zonnegroet wissel je achterover- en vooroverbuigingen af. Je versterkt en stretcht vrijwel al je spieren. Doordat je de beweging verbindt aan de ademhaling, komt je geest tot rust. De zonnegroet kan worden ervaren als meditatie in flow. De zonnegroet staat ook wel bekend als de Surya Namaskar, wat zonnegroet betekent in Sanskriet.

In deze workshop leer je de zonnegroet(en) uit te voeren op een voor jouw lichaam verantwoorde manier. We bouwen de flow heel rustig op en nemen de tijd om diverse variaties van de zonnegroet te oefenen. De workshop eindigt met een liggende eindontspanning, om je lichaam en geest de tijd te gunnen het geleerde te integreren. Je gaat naar huis met jouw zonnegroet(en) die je, ook tijdens de zomerstop en zonder wifi, voor je tent/caravan/vakantiehuisje, in je tuin of op het balkon, kunt doen.

Voor wie?

Voor iedereen die meer verdieping, gemak en cadans wil opzoeken in de zonnegroet.

Wanneer?

Zondag 24 juni 2018, 13.30 – 15.30 uur

Kosten:

€20

Docent:

dirkje visser yoga you zwolleDirkje Visser meer over Dirkje en haar manier van lesgeven vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.