Yogadocent gezocht bij Yoga You in Zwolle

Yogadocent gezocht bij Yoga You in Zwolle

Wij zijn op zoek naar versterking in ons docenten team van Yoga You in Zwolle.

Yoga You bestaat sinds 2005 en zit aan de Burgemeester van Roijensingel 10 in de binnenstad van Zwolle. We hechten veel waarde vriendelijkheid, veiligheid en werken in een niet-competatieve sfeer. Binnen ons team houden we regelmatig inter- en supervisie dagen.

Waar zijn we naar op zoek?

Naar een docent die zowel een wat meer lichamelijk pittige yogales neer kan zetten evenals een meer rustige, meditatieve les.

Bijvoorbeeld:

09:00-10:00 Power/Flow Yoga of een meer pittige Hatha Yoga les

10:30-11:30 Rustige Yoga les, meer gericht op het geven van ontspanning en herstel voor lichaam en geest zoals meditatieve yoga,  mindfull yoga, yin yoga etc

Heb jij ervaring in het geven van deze lessen en vind je het leuk om in een fijne ruimte les te geven met veel mogelijkheden wat betreft yogaprops (blokken, stoelen, bolsters, dekens, aerials, riemen etc)?

Dan zoeken we jou!

  • Je bent een gediplomeerd docent en je hebt ervaring met het geven van yogalessen.
  • Je vindt het leuk om voor een groep te staan. Je kan makkelijk omgaan met mensen. Je bent er voor de groep en kan goed aanvoelen wat er nodig is op dat moment. Je kan inspelen op veranderingen.
  • Je hebt een gedegen kennis van het menselijk lichaam, de mogelijkheden en de beperkingen daarvan. Je kan opties aanbieden waar nodig, bijvoorbeeld in het geval van blessures of zwangerschap.
  • Veiligheid, zowel lichamelijk als geestelijk staat op nummer 1 bij ons
  • Je bent nuchter, praktisch, vriendelijk en je hebt humor

Voldoe je aan bovenstaande punten en vindt je het leuk om deel te maken van een docenten team? Neem contact op met  info@yogayou.eu