Yoga You Online

Yogasessies om thuis te doen met Yoga You Online! 

Volg Yoga You Online yogalessen van je Yoga You docenten waar en wanneer jij wilt. Rol je mat uit op je favoriete plekje in huis en kies de les die bij jou past.

Yoga You Online heeft een catalogus met ontzettend veel soorten Yoga en Pilates lessen die steeds worden aangevuld met nieuwe video’s. Een onderdeel van ons aanbod:

Soorten Yoga: Kundalini Yoga, Yin Yoga, Hatha Yoga, Flow Yoga Power Yoga, Pilates, HiiT, Dans Yoga, Restorative Yoga, Meridiaan Yoga, Therapeutische Yoga, Yoga voor herstel, Yoga & Adem.

Bekijk hier de YY Online video's

Kosten: Deze service is €18 per maand 

Ben je al lid van Yoga You? Dan zit Yoga You Online automatisch in je lidmaatschap, door in te loggen heb je toegang tot alle Online lessen.

Wil je geen lid zijn van Yoga You of van Yoga You Online maar toch toch een les volgen? Dan kun je hier terecht voor en eenmalige losse les.

Inloggen

Registreren

Wil je lid worden van Yoga You Online (€ 18,00 per maand), registreer je hier:

Ja ik ga akkoord met deze inschrijving en verbind mij aan de betalingsverplichting. Ik ben op de hoogte van de algemene voorwaarden van Yoga You. Ik machtig Yoga You om eenmalig bovenstaand bedrag af te schrijven. Ben je het oneens met de afschrijving dan kun je het geïncasseerde bedrag binnen 8 weken terugboeken. Per mislukte incasso zijn wij genoodzaakt €2.50 administratiekosten te incasseren.