Yoga You gaat verhuizen

yoga you gaat verhuizen

NIEUW ADRES PER 2 OKTOBER a.s.

BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 10A ZWOLLE

Yoga You gaat verhuizen naar een fijne locatie die super geschikt is voor ons. Onze nieuwe locatie is aan de Burgemeester van Roijensingel 10A in Zwolle, tussen de Stationstraat en de nieuwe bibliotheek: de Stadkamer en tegenover de fontein.

Al jaren is het zo dat we uit ons jasje zijn gegroeid. Alhoewel het ook wel gezellig was, is meer ruimte toch echt wat we nodig hebben. En dat is er! Een zee van ruimte voor onze activiteiten. Hierdoor kunnen we naast de lessen die we al aanbieden ook nieuwe dingen gaan doen. Jaren geleden zijn we begonnen met Hot Yoga, dit gaan we weer opnieuw aanbieden. Aerail Yoga is ook een vorm waarmee we gaan werken in de toekomst.

Straks zijn er twee grote ruimtes. Er zullen ruime kleedkamers komen (een voor de mannen en een voor de vrouwen) met douches en toiletten. Ook de ontvangt is straks heel prettig. Je komt dan binnen in een soort van huiskamer. Ik kan mij voorstellen dat je straks na je Yogasessie nog even blijft zitten om wat te drinken.

De prijzen van Yoga You blijven hetzelfde. Het voordeel van een lidmaatschap is dat je straks zonder extra kosten aan de bijzondere lessen kan deelnemen zoals Hot Yoga, Aerial Yoga en de XL-lessen van anderhalf uur.

Komende maanden zijn we flink aan het verbouwen om het pand gereed te maken voor deze geweldige plannen. Wij hebben er erg veel zin in en zetten onze schouders er onder.

In ieder geval tot eind september worden er lessen gegeven aan de Koestraat 24.

We houden je op de hoogte van de voortgang.