Workshop Thaise Massage

Thaise Massage Workshop met Michiel Kaemingk

Thaise massage wordt ook wel eens Yoga Massage genoemd. Alsof je yoga doet, zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Thaise massage is heerlijk om zowel te ontvangen als te geven.

Wat kun je van deze workshop verwachten?

Tijdens deze Thaise Massage workshop zul je op een speelse manier kennis maken met de kunst van de Thaise Yoga Massage. In 4 uur zul je een basic flow leren voor de voor- en achterkant van het lichaam. Onder duidelijke begeleiding van Michiel zul je na afloop in staat zijn om vrienden en familie een heerlijke ontspanningsmassage te geven. Dat is een geweldige prestatie op zich en iets wat je overal mee naar toe kunt nemen!

De serie wordt opgedeeld in voor en achterkant en geeft ruimte om te oefenen wat je geleerd hebt.

Tijdens het oefenen zal Michiel rondlopen om je te te begeleiden en adviseren!

Deze workshop duurt 4 uur, waarin je een keer de hele serie leert geven en een keer de hele serie ontvangt.

[separator type=”thin”]

Assited Yin Workshop Yoga You ZwolleYogadocent Michiel Kaemingk

Michiel gooide in 2003 het roer om en begon een nieuwe carrière als masseur. In Europa, Azie en Amerika volgde hij verschillende opleidingen in Deep-Tissue Massage, Thaise Yoga Massage, Shiatsu, Sportmassage en Stoelmassage. Hij startte zijn eigen massagebedrijf en begon op een dieper niveau met mensen te werken. De kracht van aanraking en heling bleek zijn pad te zijn. Inmiddels geeft Michiel al meer dan 14 jaar massages en trainingen in verschillende stijlen.

Thaise Yoga Massage is een van zijn specialiteiten waarvoorhij vele reizen naar Thailand, maar ook Laos, Amerika en Zwiterland heeft gemaakt om bij bijzondere leraren te trainen.

In 2010 was het niet meer dan logisch dat hij een lerarenopleiding ging volgen in Vinyasa Flow bij Frog Lotus Yoga in Amerika en een opleiding Yin Yoga bij Paul & Suzee Grilley. Daarnaast heeft hij diverse korte en langere workshops gevolgd bij bijzondere leraren zoals Shiva Rea, Coral Brown, Simon Park, John Friend, Anat Geiger, José de Groot, Wade Gotwals en Gayle Olson.

Momenteel volgt hij een 3 jarige opleiding tot coach en trainer bij Phoenix. Dit combineert hij met zijn massages en Yogalessen.

Michiel wordt heel gelukkig van de verbinding aan gaan met anderen, op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

[separator type=”thin”]

Voor wie?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in massage. Zowel om te geven als om te ontvangen. Het is heel leuk om je als koppel op te geven, ook omdat je elkaar kent. Het is ook mogelijk om je alleen op te geven, er worden dan koppels gevormd met diegenen die zich ook alleen hebben opgegeven.

[separator type=”thin”]

Wanneer en waar?

Yoga You Zaterdag 28 oktober 14:00-18:00

Burgemeester van Roijensingel 10 A in Zwolle (4 minuten lopen van het station)

[separator type=”thin”]

Kosten

€ 57,50 per persoon incl. manual en filmpje op youtube waarin de serie nogmaals in zijn geheel wordt getoond.

Mocht je als koppel komen, geef per persoon op en vermeld bij opmerkingen met wie je een koppel vormt.

Max 20 personen

[separator type=”thin”]

Benodigdheden

Als je hebt mag je een eigen yoga mat meenemen, maar deze zijn ook in de studio aanwezig. Een groot strandlaken per persoon.

[separator type=”thin”]

Inschrijven

Er is nog plek voor drie koppels. Mocht je een van deze plekken willen mag je mailen met Martina Capousek: info@bloesemacupunctuur.nl