Workshop ‘Geen angst meer voor angst’

Goede voornemens, een grote wens, maar je durft niet? In de workshop ‘geen angst meer voor angst’ leer je hoe je een avontuurlijker leven leidt, en je angsten voor eens en altijd overwint.

Meer leren durven is niet moeilijk. En ook niet zweverig, of vaag, of doodeng, of levensgevaarlijk. Als je het op de juiste manier aanpakt, is het zelfs heel erg leuk. Je moet alleen even de methodes kennen die bij jou passen, en die werkelijk effectief zijn.
Of je nu hoogtevrees hebt of niet van baan durft te switchen. Of je nu last hebt van een spinnenfobie, spreekangst, podium vrees, koudwatervrees bij het online daten, rij angst, vliegangst, treinangst, straatvrees, angst voor grote groepen, of juist angst om alleen te zijn – je kunt leren hoe je daar geen last meer van hebt.
Kun je je voorstellen hoe je leven er dan uit zou zien?
Hoeveel stress en zorgen en frustratie je dat zou schelen?
2018 kan jouw meest avontuurlijke en succesvolle jaar ooit worden! 
Antropoloog, schrijfster, yoga/meditatiedocent en rotsklimster Roanne van Voorst deed jarenlang onderzoek naar de thema’s moed, dapperheid en angst, en testte tientallen methoden uit die haar hielpen meer te leren durven. Ze schreef verschillende boeken over het thema angst en dapperheid, die internationaal werden gepubliceerd. Onder andere het boek ‘Alles onder controle’ waarin vijftien van de beste high-risk sporters ter wereld vertellen welke methoden zij gebruiken om hun angsten te overwinnen, en leren je in dit boek hoe hun succesformule jou kan helpen met je angst om te gaan.
.alles onder controle roanne van voorst
In haar workshop leer je angsten overwinnen op een manier die past bij wie jij bent en wat jij nodig hebt op dit punt in je leven. Roanne laat je zien hoe bewezen-effectieve methodes kunnen werken voor jouw persoonlijke angsten en onzekerheden, en vertelt je exact wat, waarom en hoe iets werkt – en hoe het kan dat veel van de angstmanagement technieken die je online of in zelfhulpboeken vindt, voor jou niet effectief zijn.
Kosten: 25 euro
Duur: 2 uur
Wanneer: zondag 17 december 2017 14:00-16:00
Zie voor meer informatie over Roanne en haar werk: www.roannevanvoorst.com