Workshop: Explore Your Chakras

Explore Your Chakras – door Davina Alexandra

Je hebt het woord ‘chakra’ vast al eens voorbij horen komen tijdens een yogales óf misschien zelfs een keer een chakra les van Davina gevolgd. Voor velen klinkt een chakra wat zweverig maar dat is het zeker niet! Tijdens deze workshop krijg je de gelegenheid jouw chakra’s (ook wel energiewielen genoemd), op een nuchtere wijze te ontdekken.

Bij elk energiecentrum in je lichaam hoort een functie, kleur en kracht. Je lichaam heeft 7 chakra’s welke samen invloed hebben op je fysieke, mentale en emotionele proces. In een ideale situatie zouden de chakra’s allemaal in balans zijn echter is dit bij vrijwel niemand het geval. Wanneer de chakra’s niet actief of juist overactief zijn, kan dit zorgen voor blokkades in je lichaam. D.m.v. yogahoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie kun je de chakra’s weer in balans brengen. Per chakra zullen we een aantal oefeningen doen, hiermee heffen we blokkades op en laten we de energie weer stromen. Aan het einde van de workshop heb je een beeld hoe jouw chakra’s er bij jou voorstaan en welke oefeningen je thuis kunt doen om deze verder te ontwikkelen.

Deze workshop is geschikt voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. Voor elke oefening zijn aanpassingen mogelijk. Indien je een blessure of beperking hebt, meldt dit dan van tevoren zodat Davina er rekening mee kan houden 😊.


Programma

  • 09.30u Ontvangst thee / fris
  • 09.45u Kennismaking + uitleg workshop
  • 10.00u Chakra flow – Hatha les waarbij we alle chakra’s gaan openen
  • 11.15u Chakra colored snacks – energie aanvullen met gezonde veggie snacks
  • 11.45u Chakra Yin – verbinding maken met je chakra’s tijdens een diepe ontspannende les
  • 13.00u Afsluiting / vragen met thee & zoets

Wanneer?

Datum: donderdag 27 augustus 2020
Tijd: 09.30 – 13.30 uur


Waar?

YOGA YOU

Burgemeester van Roijensingel 10A Zwolle

Groene pand, iets verder van de weg, pad loopt af naar beneden.

300 meter van Treinstation ZWOLLE Centraal

Parkeren kan bij de parkeerplaats aan de Burgemeester van Roijensingel (200 meter verder), de fiets kan je op ons terrein neerzetten.


Kosten?

Kosten: € 38,50

Inhoud?

2 yogasessies van 75 minuten, thee, (citroen/gember/rozemarijn), water, zoute & zoete veggie snacks.

Docent?

“Tijdens mijn lessen werk ik altijd met een thema. Ik vind de chakra lessen heerlijk om te geven omdat je op verschillende manieren door je hele lichaam heen ‘reist’. Door het bewust ervaren van lichaam, geest en adem ervaar je na een chakra les een gevoel van rust, ontspanning en nieuwe energie.”

Davina Alexandra heeft naast haar Vinyasa en Yin opleidingen een gespecialiseerde Hatha-Chakra opleiding in Frankrijk gevolgd. Haar lessen zijn helder, vriendelijk en rustgevend. Jouw eigen welzijn, veiligheid en ontspanning staan altijd centraal.

Klik hier voor meer informatie over Davina


Wat neem je mee?

I.v.m. het advies van het RIVM om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, kan er beperkt gebruik worden gemaakt van de props (yogahulpmiddelen) in de studio en zullen de ramen open staan voor ventilatie. Neem dus zelf mee:

  • je eigen yogamat
  • passende kleding: laagjes, zodat je het niet te warm krijgt bij de actievere sessie en niet te koud bij de rustiger yogasessies
  • drinkfles
  • dekentje

Let op: er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen aan deze workshop. Bij 6 deelnemers of meer gaat deze workshop door.
Yoga You heeft een grote yogazaal. Er kan dus gemakkelijk anderhalve meter afstand worden gehouden.

We verwerken inschrijvingen op volgorde van binnenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.