Uit je hoofd, in je buik

Uit je hoofd in je buik workshop yoga you zwolle

Uit je hoofd in je buik WORKSHOP 4 MAART 2018

HARA

Een middagretraite om diep contact te maken met je buikcentrum (hara).

Veel mensen leven veelal in hun hoofd. Dat is een groot gemis omdat je buik de kern is van je vitaliteit, vreugde en balans, de plaats waar je levensenergie wordt opgeslagen. Deze 4 uur durende workshop is bedoeld om je meer in contact te brengen met je buik, diep te ontspannen, te centreren in je Hara en echt in je lijf te zakken. Zodat je de vreugde kunt ervaren van geaard zijn, diepe ontspanning en dichtbij jezelf zijn.

Wat gaan we doen

~ Zelfmassage van de buik
~ Yoga serie om de psoas te stretchen en soepeler te maken

~ Basic Qigong reeks om je buikcentrum te activeren
~ Oefeningen om los te laten
~ Visualisatie om je te verbinden met de aarde
~ Mindfulness

Wanneer: zondag 4 maart 2018 13.00 – 17.00

Voor wie:

Deze middagretraite is bedoeld voor iedereen die makkelijk geraakt wordt door stress, spanning of overprikkeling en snel in zijn of haar hoofd zit. Leer oefeningen om direct uit je hoofd in je buik te komen en echt te kunnen ontspannen.

Praktische info:

Draag makkelijke (yoga) kleding en breng een flesje water mee.

Matten en ander materiaal zoals kussens en dekentjes zijn aanwezig in de studio.

Draag laagjes kleding zodat je wat uit kan trekken als je het warm hebt en wat aan kan trekken als je het koud hebt. Een vest en warme sokken kunnen fijn zijn.

Docent:

Anita Kooij

Anita is yin yoga docent, aandachttrainer,  Qigong practitioner, 1e graads bevoegd docent fysiek theater en Healing Tao trainer in opleiding.

Ze begeleidt (dag)retraites en geeft yogales en dansimprovisatie training in Arnhem.  Daarnaast helpt ze in haar praktijk Kunst van Vertragen www.kunstvanvertragen.nl hoogsensitieve creatieve en ondernemende vrouwen via lichaamsgerichte begeleiding bij zichzelf te blijven.

Mindfulness, Basic Qigong, (Yin) yoga en Sensing komen samen tot een vloeiend geheel. Staande, zittende en liggende oefeningen wisselen elkaar af. Verstilling, verbinding en zachte kracht zijn kernwoorden..

Ze is auteur van het ebook ‘Centreren, hoe je vanuit je hoofd naar je buik kunt komen’, gratis aan te vragen via www.kunstvanvertragen.nl.

Kosten:

€47,50