yoga & pilates, op jouw eigen manier

Yoga You is flexibel, jij bepaalt zelf welke les je volgt, wanneer en op welke dag. Van te voren aanmelden is tijdelijk WEL nodig. Word lid, log in en meld je aan voor de les die je graag wilt volgen.

Yoga You zwolle prijzen en inschrijven

Mogelijkheden tijdens de ‘corona-periode’

I.v.m. de maatregelen rondom het corona-virus is het tijdelijk niet mogelijk deel te nemen via een losse les of strippenkaart. De enige mogelijkheden op dit moment zijn:

abonnementen

1x per week
1x per week een les naar keuze
oftewel € 8,00 per les> Bestel nu
36,00
per maand 

Scholieren en studenten
1x per week voor scholieren en studenten een les naar keuze
oftewel € 6,90 per les> Bestel nu
31,00
per maand 

 

Een paar voordelen van
Yoga You op een rijtje

 1. geen inschrijfgeld
 2. van te voren aanmelden is tijdelijk WEL nodig
 3. je zit niet eerst ergens een jaar aan vast
 4. je mag zelf weten wanneer je welke les volgt, dat betekent dat je niet vast zit aan een vast moment
 5. leden die lessen hebben gemist mogen inhalen op voorhand of naderhand
 6. je krijgt les van een ervaren, gediplomeerde yogadocent
 7. groot aanbod van verschillende lessen
 8. 52 weken per jaar yoga en pilates, ook in de weekenden en vakanties

‘Zwaar weer’abonnement

Soms zijn er periodes in je leven dat het financieel niet meezit. Vaak zijn dat juist de momenten dat je behoefte hebt aan onze lessen. Wij willen je tegemoet komen met onze ‘zwaar weer’regeling. Voor meer informatie over deze regeling, neem contact met ons op: info@yogayou.eu

Scholieren en studenten

Ben je 18 jaar of jonger? Dan kom je in automatisch in aanmerking voor dit scholieren tarief. Ben je tussen de 19 en 25 jaar? Dan kom je in aanmerking voor deze regeling door een kopie van je studentenpas te mailen naar administratie@yogayou.eu. Dit dien je elk schooljaar opnieuw te doen. Ontvangen wij tijdig geen kopie van je studentenpas, dan wordt er het reguliere abonnementstarief toegepast.

Partner- en gezinskorting

Partners en gezinsleden ontvangen een korting van 10% op het totale bedrag. Omdat wij niet precies weten wie wel en niet partners en/of een gezin vormen, mag je dit doorgeven aan administratie@yogayou.eu Er kan niet met terugwerkende kracht gebruik worden gemaakt van deze gunst.

Korting

Betaal je voor een heel jaar, dan ontvang je €20 korting op het totale bedrag. Ook als je al gebruik maakt van andere kortingen (bijvoorbeeld gezinskorting) mag je hier gebruik van maken.

Lid worden bij Yoga You

Voordelen van een lidmaatschap zijn:

 • GEEN extra kosten voor de bijzondere lessen zoals Hot Yoga, Hot Pilates, Warme Yin, Aerial Yoga en de XL-lessen van anderhalf uur.
 • De prijs: als je je inschrijft voor 1 x in de week betaal je €8,00 per les. Dit voordeel loopt op als je een abonnement van 2 x per week of eenmaal per dag-abonnement aanschaft
 • Lessen mag je inhalen op voorhand en naderhand
 • het is niet nodig om je aan te melden voor een les
 • Geen inschrijfkosten
 • Maandelijks opzegbaar (zie algemene voorwaarden)

Halverwege een maand instromen is geen probleem, er wordt hier rekening gehouden met het verrekenen van het lesgeld. Op het moment dat wij je inschrijfformulier hebben ontvangen ben je officieel lid van Yoga You. Vanaf dat moment mag je zelf kiezen wanneer je gebruik maakt van de lessen en welke les je kiest. Van Naomi Selles van de administratie van Yoga You ontvang je t.z.t. een officiële bevestiging per mail. Mocht je een later moment als startdatum willen voor je lidmaatschap, kun je dit aangeven in het vakje: opmerkingen. Voor leden zijn er geen extra kosten verbonden aan de Aerial Yoga, Hot Yoga en XL Yoga lessen.

 

Opzeggen

Opzeggen kan enkel en alleen door een mail te sturen naar administratie@yogayou.eu. Je uitschrijving is definitief wanneer je de mail met bevestiging van uitschrijving hebt ontvangen van de administratie. De datum waarop wij je opzegging hebben ontvangen hanteren wij als melddatum. Yoga You heeft een opzegtermijn van 1 maand. Bijvoorbeeld als je wilt stoppen per 1 mei, dan heb je dit doorgegeven vóór 1 april. Per direct halverwege een maand stoppen is niet mogelijk. Ook is het verlenen van restitutie van contributie niet mogelijk.