Ouder en Kind Yoga

ouder en kind yoga yoga you zwolleDeze ouder en kind Yoga workshop is een mooie intense ervaring voor jullie allebei. Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshop ben je een uur lang op elkaar ingespeeld.

Door samen ouder en kind yoga te doen en ervaren is het ook mogelijk om los te komen van bepaalde patronen of gewoonten. Je leert elkaar te vertrouwen op een ontspannen en speelse manier. Het is een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken. In deze workshop is de aandacht volledig op elkaar. Op deze manier voelt je kind zich gezien, voelt het zich veilig en dat stimuleert de ontwikkeling en zelfvertrouwen. Door aandachtig samen te zijn, laat je als ouder weten dat je geïnteresseerd bent in je kind en dat je wilt weten hoe hij/zij zich voelt. Samen werk je aan contact en vertrouwen. Je werkt met kracht en souplesse en leert daarom op een speelse manier met grenzen omgaan, grenzen aangeven en grenzen respecteren.

Ook als er meerdere broertjes en of zusjes in het gezin zijn is het voor het kind en voor de ouder fijn om één op één aandacht te ervaren.

Deze ouder en kind yoga workshop gaat over bewust en aanwezig samen zijn, samen ontspannen en samen plezier hebben. In de workshop leer je te verbinden met je kind door yoga- en ontspanningsoefeningen, visualisatie en massage. De workshop is gericht op de interactie tussen ouder en kind en helpt het basisvertrouwen in elkaar te versterken.

 

De sessie kan ook worden gedaan met je neefje, nichtje of kleinkind.

WANNEER:

  • zondag 14 oktober 2018 14:00-15:00 4 t/m 11 jaar

DEELNEMEN & KOSTEN:

Prijs: €15 voor ouder en kind per sessie. Schrijf je in hieronder via de SCHRIJF IN button. Vermeld bij opmerkingen het volgende: welke dag je deelneemt en de naam en leeftijd van je kindje.

Waar: Yoga You Burgemeester van Roijensingel 10A 8011CT Zwolle

tamara van well ouder en kind yoga yoga you

Docent: Tamara van Well van Kidszijn