OPENDAG bij Yoga You

Open dag Yoga You 13 januari 2019

OPENDAG BIJ YOGA YOU

zondag 13 januari 2019 13:00-16:00

Opendag bij Yoga You: zondag 13 januari 2019 openen wij onze deuren voor iedereen die geĂ¯nteresseerd is om een kijkje te komen nemen en/of deel te nemen aan de lessen die wij aanbieden.

huiskamer yoga you zwolle

De oefenruimtes

Je kunt ons gebouw bekijken. We hebben een huiskamer/lounge, een winkeltje, een keuken, kleedkamers met douches en twee ruime lichte yogazalen.

aerial yoga yoga you zwolle

Onze filosofie

Veiligheid en zijn in een niet-prestatie gerichte sfeer vinden we belangrijk binnen en buiten de lessen. Onze manier van lesgeven is vriendelijk, duidelijk en niet zweverig. We hebben bieden bewust geen levels aan of beginners/gevorderden lessen. Ieder lichaam is anders en daar spelen we op in door bijvoorbeeld het geven van opties.

 

Lessen op zondag 13 januari 2019

Gratis proeflessen op de opendag

Er worden deze dag verschillende soorten lessen aangeboden. T.z.t. vind je een indeling hier en op het rooster met wanneer welke les is.

 

yin yoga yoga you

Voor wie?

Voor iedereen die het leuk vindt om een kijkje te nemen bij Yoga You. Misschien is dit de eerste keer dat je kennis met ons maakt. Misschien kom je een kijkje nemen omdat een vriend of familielid heel wat uurtjes hier doorbrengt. Of wil je je vrienden en/of familieleden laten zien waar je jouw lessen volgt.

De koffie, thee en limonade staan klaar đŸ™‚ we vinden het heel leuk als je langs komt.

Waar?

Yoga You

Burgemeester van Roijensingel 10A in Zwolle

PARKEREN

FIETS: op ons terrein kun je de fiets parkeren

AUTO:  Parkeren Burg. v. Roijensingel (200 meter bij Yoga You vandaan) max. €1,60 per uur, achteraf betalen. Klik op de link wanneer het tarief geldt en wanneer het vrij parkeren is.

OPENBAAR VERVOER

Yoga You is 300 meter van (trein) station Zwolle.

Kosten?

Geen, ook niet aan de mini probeer lessen die worden aangeboden op deze dagen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.