Lezing Fit en Vitaal met Ayurveda

LEZING Fit en Vitaal met Ayurveda zondag 16 juni

Suraj Thattil (B.A.M.S.) neemt je mee in de wereld van de Ayurveda 16 juni om 14:00 uur bij Yoga You in Zwolle:

– Wat is Ayurveda?
– Wat betekent Vata, Pitta en Kapha?
– Wat kan Ayurveda voor mij betekenen?
– Wat is de rol van voeding in de Ayurveda?
– Waarom ben ik uit balans en hoe kom ik weer in balans met Ayurveda?
– Hoe kan ik kwalen voorkomen met behulp van Ayurveda?
– Ayurveda en de 6 stadia van ziek worden
– Ik eet gezond, maar past dit wel bij mijn constitutie?
– Wat is de polsdiagnose en hoe helpt het mij?

Mogelijkheid voor consult op dinsdag 21 mei en dinsdag 18 juni. Consulten worden doorgaans vergoed uit de aanvullende verzekering.

AYURVEDA betekent kennis van het leven.
De Wereldgezondheid Organisatie (WHO) erkent ayurveda als ’s werelds oudste (meer dan 5.000 jaar), traditionele, wetenschappelijk en holistische geneeskunde.
Ayurveda richt zich niet alleen op het behandelen van ziekte verschijnselen, maar leert ons ziekte te voorkomen of, als je al ziek bent, de oorzaak ervan te verwijderen. Ook toekomstige gezondheidsproblemen, die door onbalans ontstaan, kunnen worden opgespoord. De aanpak gaat dus veel verder dan symptoombestrijding. Ayurveda bestrijdt de onderliggende oorzaak.

Suraj Thattil is maandelijks aanwezig voor ayurvedische consulten en voeding-/lifestyle sadviezen bij Yoga You in Zwolle, online te boeken via https://www.srisriayurveda.nl/agenda_consult_boeken of bel 06-11397334 of mail info@srisriayurveda.nl.


DOOR WIE?

Suraj Thattil yoga you zwolleSURAJ SUNNY THATTIL
Geboren en getogen in Kerala India, het land van Ayurveda.
Nadat hij zijn B.A.M.S.-graad (ayurvedacharya) behaalde aan de Rajiv Gandhi University of Health and Sciences in Karnataka en het Sri Sri College of Ayurvedic Science and Research in India werkte hij als ayurvedisch arts in het Sri Sri Ayurveda Hospital in Bangalore en startte hij in 2015 zijn eigen Ayurvedische kliniek in Kerala.
Hij was verantwoordelijk voor diagnoses, gespecialiseerde medicatie, hield toezicht op reinigende kuren (Panchakarma), voeding en yoga advies. Daarna volgde hij zijn specialisatie in de polsdiagnose (Nadi Pariksha) die hij in India bij 25.000 patiënten in praktijk heeft mogen brengen. Hij is expert in Nadi Pareeksha, Marma, Agnimarma (Ayurvedische cauterisatie), Jaloukavacharana (leech therapie), aandoeningen die te maken hebben met levensstijl, artritis gerelateerde ziekten en vruchtbaarheid gerelateerde problemen. Op verzoek van Sri Sri Ayurveda is hij in 2019 naar Nederland gekomen ter versterking van ons team.


WANNEER?

zondag 16 juni 14:00-15:30


WAAR?

Yoga You

Burgemeester van Roijensingel 10A 8011 CT Zwolle

Het groene gebouw, even van de weg af.

300 meter bij station Zwolle vandaan.


KOSTEN?

€15

 

Meer info www.srisriayurveda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.