Pilates

Wat is Pilates?

De Pilates die Yoga You aanbiedt heeft een eigen karakter. De basis van deze lessen is het stabiliseren van het lichaam. De klassieke Pilates leer wordt hier samen met het aannemen van een juiste houding centraal gesteld. Daarbij wordt gebruik gemaakt van houdingen uit de Yoga. Het (leren) activeren van de dieper gelegen spieren in het lichaam is hier van belang. De Pilates lessen bij Yoga You kenmerken zich door balans tussen actie en ontspanning.

De lessen geven je houvast voor een betere houding in het dagelijks leven. Een betere houding zorgt voor een krachtig lichaam wat ook weer doorwerkt naar je handelen en denken. Bovendien is een juiste houding ook bevordelijk voor je stofwisseling, doorbloeding van de organen en je adembeweging.

Aan rugklachten, klachten met betrekking tot de adem en adembeweging en hypermobiliteit wordt extra aandacht gegeven. Meld dit bij je docent zodat wij hier rekening mee kunnen houding en zo nodig een aangepast programma mee naar huis kunnen geven.

Pilates-Yoga Yoga You Zwolle

Voor wie: Voor iedereen die het gebied rond het bekken meer kracht wil geven. We werken heel gericht aan het versterken van de spieren van de buik, benen, billen bekken, rug en schoudergordel.

Wanneer en docenten: zie rooster

Waar: Yoga You, Burgemeester van Roijensingel 10 A,Zwolle