Kookworkshop Vegetarisch koken

vegetarische kookworkshop bij Yoga You

Kookworkshop Vegetarisch koken in Zwolle

THEMA HERFST

Koken met wat er in het seizoen voorhanden is

Wil je vaker zonder vlees of vis eten of ben je vegetariër en wil je geïnspireerd worden door nieuwe ideeën? In deze Kookworkshop Vegetarisch koken leert Marjolein je de kneepjes van de vegetarische keuken zodat je het ook makkelijker in praktijk kan brengen in het dagelijks leven.

Marjolein wil je uitnodigen om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.
Hoe kun je een vegetarische maaltijd maken die niet alleen lekker  maar ook volwaardig is, waardoor je vlees of vis niet mist.
Zonder te werken met kant en klare producten die de smaak van vlees of vis willen imiteren, pakjes en zakjes. Wel met ingrediënten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan.

Pure smaken die juist de groenten hun ware aard laten zien door kruiden en specerijen te gebruiken die hun eigenheid accentueren. Maar wel voor iedereen  haalbaar, zelfs in een druk bestaan en toe te passen in je dagelijks leven.

Tijdens deze workshop krijg je :

* Handvatten hoe je een gezonde volwaardige vegetarische maaltijd kunt maken;
* Inspiratie om verrassend te combineren met smaken ;
* Een gevulde maag omdat we natuurlijk gaan genieten van wat we hebben gemaakt;
* De recepten mee naar huis die we deze middag met elkaar hebben bereid ;
* Een gezellige en leerzame middag/avond;

Datum: zondag 13 oktober 2019
Tijden : 16:00 – 19:30 uur
Kosten :  37,50
Maximaal 12 deelnemers

Marjolein Schinkel:

Nadat ik in Frankrijk heb gekookt ben ik vanuit een passie voor dit vak  de Groene Kookacademie gaan volgen die ik heb afgerond in 2017. Deze opleiding is volledig  gericht op de biologische vegetarische keuken en heeft mij geïnspireerd om me nog meer te verdiepen in deze keuken.
Daarnaast ben ik, om mijn kennis van voeding te verbreden,  de 3 jarige opleiding tot natuurvoedingskundige aan het volgen die ik het komende jaar ga afronden.

Ik kook op locatie voor bijvoorbeeld groepen die een meerdaagse training volgen, retraites en yogagroepen.  Maar ook voor mensen die een etentje aan huis hebben en eens een keer  “wat anders” willen.