De keuken van Yoga You

keuken van Yoga You Zwolle

 

Langzaam krijgt de keuken van Yoga You meer vorm. Op woensdagochtend en vrijdagochtend is de keuken in principe open. Je kan dan een drankje en/of een hapje nuttigen.

We richten ons qua eten en drinken op lekker en gezond. Dat maakt het geschikt is voor iedereen. We houden ook rekening met lactose intolerantie, gluten allergie en ook bieden we keuzes voor de bewuste consument zoals bio, fare-trade, suikervrij, vegan, vega etc.

We vinden het heel belangrijk dat eten vooral lekker is en hechten waarde aan het sociale aspect daarvan. Wij richten ons niet op een bepaalde eetstijl. Daarom vind je bij ons naast de vega(n) opties ook gewoon Tony Chocolony repen en worstjes van Haverkort.

Iedere week hebben we verse baksels.

Samen eten: In de toekomst willen we op maandagavond ook aanschuif-maaltijden organiseren. We eten dan samen aan een lange tafel. T.z.t. meer info hierover.

Workshops: Zoals we in het verleden ook wel eens kookworkshops organiseerden, willen we dit ook in de toekomst weer gaan oppakken. De Meridiaan Yoga-en kookworkshops waren destijds een groot succes.

Gezocht: Kookworkshop-leider met kennis van een bepaalde keuken (ayurveda, italiaans, aziatsch, vega(n), 5 elementen etc) die op een luchtige, niet dogmatische en belerende manier kook- en eetleefwijzen kan overbrengen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.