Introductie Acro Yoga

introductie acro yoga yoga you zwolle

Intro AcroYoga – Yoga You

Introductie AcroYoga Workshop

Acro Yoga, ook wel Partner Yoga genoemd, wordt gedaan met een of meerdere personen. Je helpt elkaar in de houding.

Op een actieve, dynamische en speelse, maar vooral veilige manier leer je in deze 3 uur durende workshop kennis te maken met AcroYoga. AcroYoga is een combinatie van partneracrobatiek en yoga.

Tijdens deze AcroYoga workshop komen fysieke krachten en technieken van partneracrobatiek aan bod (Solar), maar ook de ontspanning van therapeutisch vliegen (Lunar) en Thaise massage. Je leert te verbinden, vertrouwen, balanceren, flowen terwijl je plezier hebt.

acro yoga workshop yoga you zwolleHet is een introductie van AcroYoga, waarbij wij jullie de basistechnieken leren van AcroYoga. Voor deze workshop is ervaring totaal niet nodig en het is niet persé nodig om met een partner te komen. Voel je dus niet geremd om je alleen in te schrijven 🙂

Wij vinden het belangrijk dat je tijdens deze workshop je veilig en vertrouwt voelt.  Wij zullen je uitdagen, maar je niet pushen over de grens.

Lets play and connect!

introductie acro yoga yoga you zwolle
AcroYoga Duo

De workshop wordt gegeven door Yan Kei Lo en Bernike Meijer: Een Zwols AcroYoga-duo die intensief samen trainen en vol enthousiasme hun liefde voor AcroYoga willen delen.

In het jaar dat Yan Kei in Nieuw-Zeeland woonde, leerde hij daar AcroYoga kennen.
Sindsdien heeft hij daar, en later in Nederland, veel workshops en lessen gevolgd en is hij afgelopen zomer naar een AcroYoga Retreat geweest in La Pinalie in Frankrijk.
Wat hij belangrijk vindt in AcroYoga is een veilige en vertrouwde omgeving creëren, maar tegelijkertijd ook te laten zien hoe speels AcroYoga ook kan zijn.

Bernike heeft in haar jeugd 12 jaar geturnd en heeft in 2017 een opleiding gevolgd over de basis van klassieke yoga. In Bali leerde ze AcroYoga kennen en ontwikkelde zich daarna verder in Nederland.De combinatie van lichaamsbeheersing, samenwerking/communicatie, op gevoel werken en ontspanning, maakt AcroYoga zo bijzonder voor haar.

Wie?

Voor iedereen die de basistechnieken wil leren van AcroYoga

Waar?

Yoga You

Burgemeester van Roijensingel 10A Zwolle

PARKEREN

FIETS: op ons terrein kun je de fiets parkeren

AUTO:  Parkeren Burg. v. Roijensingel (200 meter bij Yoga You vandaan) max. €1,60 per uur, achteraf betalen. Klik op de link wanneer het tarief geldt en wanneer het vrij parkeren is.

OPENBAAR VERVOER

Yoga You is 300 meter van Treinstation Zwolle.

 

Wanneer?

Zondag 3 februari

 

Tijd?

13.30 – 16.30

 

Kosten?

€27,50 per persoon