Remy Holtrop – Hollander

Na een carrière met vele omzwervingen (van mode naar retail naar HRM), werkt Remy sinds 2018 als yogadocent. Zij behaalde haar diploma voor de 500-uurs opleiding tot Allround Yogadocent bij het Yogacollege Tilburg (2019). Daarnaast volgt Remy regelmatig bijscholingen op het gebied van yoga en persoonlijke ontwikkeling en is zij onlangs gestart met de (pre)master arbeids- en organisatiepsychologie aan de OU.

Remy woont met haar man en dochter in Wapenveld en wandelt in haar vrije tijd graag in de natuur, trekt er met haar gezin op uit in hun buscamper en houd van zingen, muziek, lezen en eindeloos series kijken.

“Yoga kwam op mijn pad na meerdere burnouts en angst- en depressieklachten. De eerste yogales die ik volgde voelde voor mij als thuiskomen. Wat fijn om niet competitief bezig te zijn, maar te leren luisteren naar je eigen lichaam. Je grenzen aanvoelen en respecteren, mild zijn naar jezelf en anderen, uit je hoofd en in je lijf! Ik hoop dat ik dat met mijn yogalessen ook aan anderen kan overbrengen. Ik geef zowel zachte, rustige yin en restorative als wat pittigere hathayoga. Daarbij zet ik mijn gevoeligheid in als kracht. Nuchter, toegankelijk en met een vleugje humor. Wees welkom!”.