Paula Weiland

Yoga betekent voor mij in de eerste plaats lief zijn voor jezelf. Zelfcompassie is vaak ver te zoeken, terwijl het een van de basiselementen is voor een gezonde levenshouding. In deze drukke wereld waarin alles kan en veel moet, kun je jezelf makkelijk verliezen. Je hebt je baan, vrienden, gezin, sport en vast nog meer ballen die je van jezelf omhoog moet houden.

Door yoga leer je je hoofd vrij te maken, je oordeel (over jezelf) los te laten en met liefde over jezelf te denken. De asana’s en de ademhalingsoefeningen zorgen ervoor dat de energie gaat stromen, je komt in contact met je lichaam en je ervaart dat je lichaam en je geest verbonden zijn met elkaar.

Ik ben zo’n 10 jaar geleden begonnen met yoga en de laatste jaren is yoga echt onderdeel van mijn leven geworden. In 2018 heb ik de opleiding tot Hatha yogadocent gedaan. Tijdens de opleiding merkte ik dat ik het fijn vind om de asana’s in een flow uit te voeren. Ik ben me meer gaan verdiepen in hatha flow, vinyasa en power yoga en heb verschillende workshops en lessen gevolgd om mijn kennis over deze vormen te vergroten. Ik leer elke dag meer over yoga en ik hoop dat mijn leven lang te mogen blijven doen.

 

‘Yoga does not change the way we see things, it transforms the person who sees.’  (B.K.S. Iyengar)

Paula Weiland yogadocent Yoga You Zwolle

 

Paula Weiland yogadocent Yoga You Zwolle