Mirjam Hassink-Zwaan

Mirjam Hassink-Zwaan: Met dans en ballet ben ik opgegroeid. Het voelen en bewegen op de muziek heeft me ruimte, licht, vrijheid en geluk gegeven. Vanaf 2005 heeft Marjet van der Linde me in aanraking gebracht met een andere manier van ervaren: Yoga. Een allesomvattende beleving die rijker en krachtiger wordt. Een nieuwe manier van het leven ervaren, bewustwording van wat er is, op dit moment.

De 4-jarige Yogadocentenopleiding heb ik afgerond bij Samsara in Bilthoven en ben gediplomeerd Yogadocente. Momenteel verdiep ik mij in Prana Yoga en volg verdiepingen bij Alberto Paganini.

De specialisatie Kinderyoga heeft veel plezier en ideeën gegeven om met kinderen de yoga te kunnen beleven. Iets waar ik wekelijks binnen de basisschool, waar ik als lerares basisonderwijs werkzaam ben, graag gebruik van maak.

Van Iekelien Buurman en Rita Beintema, voor mij een groot inspiratiebron, heb ik workshops gevolgd zoals Adembeweging en Opbouw van de asanas. Tevens ben ik bij de bezinningsweek van Loes van der Mee geweest.

De positieve invloed die Yoga op je kan hebben, een weg van innerlijke rust, ontspanning en gezondheid breng ik graag over. Het beleven van verbinding, genieten van het leven en alles dat bij het leven hoort, fijne, maar ook minder prettige momenten.  Door in aandacht verschillende oefeningen te doen, die invloed hebben op zowel lichamelijke-, mentale- als energetische aspecten, met nadruk op de adem en de adembeweging, probeer ik mensen bewust te laten worden van de uitwerking van de oefeningen. Dankbaar ben ik voor de kansen die me gegund zijn door mijn gezin en mijn omgeving.

Van harte welkom om deel te nemen aan mijn lessen,

Marjam Hassink-Zwaan

IMG_3282