Manouk Hattenberg

Manouk Hattenberg docent Yoga You Zwolle

Terwijl ik druk aan het studeren was kwam ik in 2014 in aanraking met yoga. Ik had het hard nodig om wat meer te ontspannen. Dat lukte heel goed tijdens de yin lessen die ik volgde bij Yoga You. Het voelde als een moment van thuiskomen in mezelf. Even de stilte opzoeken en alles om mij heen eventjes los kunnen laten. Mijn liefde voor yoga groeide met de dag. Telkens als ik een les had gevolgd dan voelde ik opnieuw mijn energie stromen, ik voelde stilte, rust en zachtheid.

Ik wist het zeker, na mijn studie wilde ik mezelf focussen op het yoga pad, en mezelf hierin verder ontwikkelen. Dit ben ik dan ook gaan doen. In 2019 ronde ik mijn yin teacher training af. Hierna deed ik een yoga nidra training, heb ik mijn kinderyoga certificaat behaald. En in de zomer van 2021 ronde ik mijn vinyasa teacher training af.

Inmiddels geef ik (sinds 2019) met veel plezier les bij Yoga You. Lessen uiteenlopend van yin tot kundalini tot flow/vinyasa. Ik vind het allemaal geweldig om te geven. De stilte en ontspanning zoek ik graag op in mijn yin lessen. Vrolijkheid en enthousiasme in mijn kundalini lessen. En beweging en flow in mijn vinyasa lessen. In de lessen geef ik veel aandacht aan voelen, ademhaling en tot jezelf komen. Dat je altijd lief en zacht voor jezelf mag zijn, en mag voelen wat er speelt. Want yoga herinnert mij eraan dat ik dit zelf mag doen. Zo hoop ik dit ook aan jullie door te kunnen geven.

Ik zie je graag een keer op de mat! Liefs, Namasté