Lizzy van der Brug

Mijn liefde voor yoga begon op de zolderkamer van mijn ouderlijk huis. Als klein meisje zag ik mijn moeder zonnegroeten doen en ik was gefascineerd  door deze serie van vloeiende bewegingen geleid door de ademhaling. 

In 2009 ben ik bij Yogayou begonnen met lessen volgen. Ik voelde me hier gelijk thuis. Elke les voelt als een uur selfcare, je lichaam en geest weer verbinden met het hart en het lijf weer laten ontspannen en kracht geven. De workshops zwangerschapsyoga hielpen mij beide zwangerschappen en bevallingen door en de pilates en yoga lessen gaven me nadien weer het vertrouwen in de kracht van mijn lijf terug. Ik ben trots dat ik nu op een andere manier deel uit mag gaan maken van yogayou. 

In de afgelopen jaren ben ik me meer gaan verdiepen in yoga, vooral voor mijn eigen ontwikkeling. 

Na amateur jazz lessen volgen, een aerobic opleiding doen en een korte periode groepslessen geven, merkte ik dat ik yoga de fijnste vorm van bewegen vind. De combinatie van kracht en lengte is perfect. 

Het gaat verder, het is een levenswijze, een spirituele reis.

Ik begon in 2015 aan de yogadocenten opleiding bij Samsara. 

In 2017 deed ik de yoga en ademopleiding bij Marjet. En ik ben nog lang niet uitgeleerd en sta te springen om weer nieuwe cursussen en opleidingen te volgen.

Lizzy van der Brug yogadocent Yoga You Zwolle