Helga Verschuren

Helga Verschuren

In 2009 ben ik in aanraking gekomen met yoga en sindsdien is het niet meer weg te denken uit mijn leven.

Yoga geeft mij bewustwording, contact en verbinding met mijn lichaam en mezelf.

Na de pabo-opleiding kwam ik te werken in het onderwijs en al snel ben ik een (kinder)coaching opleiding gaan volgen(2011).

Ik wilde meer verdieping met het werken met kinderen en daar ontstond de weg naar persoonlijke ontwikkeling en groei.

Als ik een ander beter wil leren kennen/begrijpen, dan mag ik eerst mezelf leren kennen/begrijpen.

In 2012 ben ik de basisopleiding gaan volgen bij Yoga Nu van Sandra schaap. Omdat ik zelf ervoer dat yoga mij veel bracht, wilde ik ook hier graag meer verdieping in en dit doorgeven. En ik zag ook duidelijk een combinatie met mijn coachingswerk.

Daarna heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van yogalessen. In 2015 heb ik het 2e jaar van mijn opleiding gedaan. Met als vervolg de zwangerschapsyoga-opleiding, die mij nog meer verdieping heeft gegeven.

Inmiddels ben ik al jaren yogalessen aan het doorgeven, waar ik intens van kan genieten. Daarnaast pas ik dit ook toe in het onderwijs, dus komt het in verschillende facetten terug.

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat je mag zijn, wie jij bent! Het beleven tijdens de les staat voor mij centraal! Elke houding, elke beweging, doet iets in je lichaam. Belangrijk is om daar contact mee te blijven houden. Alles mag er zijn en mag gevoeld worden!

Ik ontmoet je graag in mijn les(sen)!