Glenn Salvesen

Glenn is een bewandelaar van een bewogen levenspad.

Vele jaren van mijn leven ben ik het pad volledig kwijtgeraakt, ik deed maar wat. Doordat ik mijn pijn niet aankeek zorgde dit er voor dat ik mensen pijn ging doen, ik deed alles wat god verboden heeft. Was verslaafd aan drank en drugs en heb vele jaren van mijn leven doorgemaakt binnen de huizen van Justitie.

Toen ik 22 jaar oud was kwam het boek de man die uit zijn hersenen zakte van Jan Foudraine in mijn leven. Dit heeft mijn leven totaal veranderd.

Ik ging elke dag door mijn eigen blokkades heen, leerde mezelf op een totaal nieuwe manier kennen. Leerde wat het is om emoties te hebben, ik leerde hier naar te kijken vanuit een meditatief bewustzijn. Ik ging door diepe transformaties heen en werd van een gewetenloze boef een liefdevol en warm mens.

Ik leerde van de leraar Osho (going beyond by going through the experience).

Inmiddels heb ik mij ontwikkeld tot adem en meditatie trainer/coach waar ik mensen help terug te komen bij dat deel van zichzelf wat misschien zelfs lang, misschien wel jaren verborgen is gebleven. Ik help je door de ervaring heen te gaan terug naar jouw innerlijke vrijheid. Ik verzorg ademreizen die de diepte in gaan, naar binnen en alles wat je in jouw ademreis tegen kan komen mag naar het licht worden gebracht en geheeld.

Voor mij is adem alles, zonder adem is er geen leven. Daarom beoefen ik dagelijks verschillende technieken die er voor zorgen dat ik mij verbonden voel met mezelf en alles mijn leven. Adem is de verbinding naar binnen toe, één bewuste adem beweging kan al voor wonderen zorgen.

Wat kun je verwachten als je een ademreis bij mij komt ervaren?

Om te beginnen neem ik je mee in simpele bewegingen met je lichaam om echt even helemaal te landen in jezelf. Daarnaast neem ik je mee in diverse adem oefeningen, dit bouwen we op tot een piek waarna we langzaam afbouwen naar een meditatief zijn, een zijn waar je niks meer hoeft: je bent volledig aanwezig met jezelf.
Ik begeleid deze sessies met muziek die speciaal op het moment afgestemd is. (live muziek met mijn fluit of sjamanistische drum hoort hier ook zeker bij)

We gaan naar de ademflow van het leven.