Dorien Vogel

Mijn yogapad begon tijdens de wereldreis die ik maakte met mijn man in 2016. Op veel verschillende plekken tijdens deze reis kwam ik in aanraking met yoga. Ik merkte hoe fijn het was om dagelijks tijd te maken voor je eigen practice en dat dit overal ter wereld mogelijk was. Waarom dan ook niet thuis in Zwolle. Eenmaal terug in Nederland ben ik dan ook yoga gaan beoefenen bij Yoga You en al snel daarna gestart met een opleiding tot Power en Vinyasa yogadocent. En ik leer nog iedere dag!

Ik ben woonachtig in hartje Zwolle en geef yogales vanuit mijn bedrijf Flowerpower Yoga. Daarnaast ben ik docent op een middelbare school en geef ik het mooiste vak: Bewegingsonderwijs. Yoga geeft mij een stukje rust en ontspanning. Daarnaast zorgt het ervoor dat mijn lichaam fit blijft. Door het beoefenen van yoga leer ik steeds weer te luisteren naar mijn lichaam. Het liefst beoefen ik yoga buiten in de natuur, in het bos of op het strand, maar helaas is dit niet altijd mogelijk in ons kikkerlandje.

De lessen die ik geef zijn actief en hebben een fijne flow. Wat ik belangrijk vind in mijn lessen is dat op ieder niveau meegedaan kan worden. Ik bied tijdens de les daarom ook verschillende opties aan.

Ik hoop je snel een keer te zien tijdens de Power en Vinyasa yogalessen.