Davina Alexandra

Davina Alexandra; geboren en getogen in het zonnige zuiden van Frankrijk en inmiddels al enkele jaren wonende in Nederland.

Als klein kind was ik altijd al het liefste buiten in de natuur, omgeven door dieren en de zee en nog steeds ga ik er het liefste elke dag op uit. 

Reizen, nieuwe culturen en plekken ontdekken die mij inspireren zijn momenten in het leven die mij gelukkig maken.

Ik hou van zon en warmte; bruisende golven, zeewind en zonnestralen.

Zo kwam ik enkele jaren geleden tijdens een reis door Sri Lanka voor het eerst in aanraking met yoga. Op dat moment werkte ik nog in de sales & marketing wereld en ik merkte dat ik behoefte had aan verandering. Ik zocht in eerste instantie naar een vorm van sport waarbij ik fysieke uitdagingen kon combineren met ontspanning.

Al gauw voelde ik de positieve effecten en krachten van het reguliere beoefenen van yoga. Ik besloot afscheid te nemen van het drukke zakenleven en mij volledig te willen verdiepen in yoga.

Daarop volgde ik mijn eerste yoga opleiding op Ibiza. De yoga filosofie, mensen inspireren en het beste in jezelf naar boven halen wil ik graag aan anderen meegeven.

Van de ene opleiding kwam er een volgende en inmiddels geef ik met plezier verschillende soorten yoga lessen. Ieder mens heeft elke dag andere behoeftes en gedachtes en daarom vind ik de combinatie van dynamische yoga vormen met rustige yin yoga heerlijk. 

Yoga heeft mij in de afgelopen jaren geleerd meer los te laten, bewuster te genieten van de mooie momenten in het leven. 

Het belangrijkste tijdens mijn yoga lessen is voor mij dat iedereen zich fijn en comfortabel voelt, geen oordelen, gewoon zijn wie je bent. Een open en persoonlijke sfeer vind ik erg belangrijk, elk individu is anders en iedereen heeft zijn eigen redenen om een yoga les te volgen. Yoga is voor mij niet het uitvoeren van een perfecte pose maar een verbinding voelen met jezelf, eenheid in lichaam & geest.

Ik daag je graag uit je eigen grenzen op te zoeken en probeer tijdens mijn lessen een mix te vinden tussen inspanning en ontspanning.

Je bent van harte welkom een les bij mij te volgen! 

Davina Alexandra Yoga You Zwolle