All Inclusive Yoga DAYRETREAT Aandacht & Adem door Loes Schaap

Yoga Dayretreat Aandacht & Adem door Loes Schaap bij Yoga You Zwolle
Yoga Dayretreat Aandacht & Adem door Loes Schaap bij Yoga You Zwolle

Aandacht en adem

De winter is een seizoen om naar binnen te keren. De dagen zijn korter, het is kouder en er is minder zonlicht. Door drukke schema’s nemen we niet de tijd dit ook werkelijk te doen. Deze dag zal in het teken staan van dat wat de natuur ons aangeeft, namelijk naar binnen keren en aandacht geven aan jezelf.

Deze dag wil ik je inspireren om dat wat we leren in deze workshop mee te nemen naar jouw werk en thuis. Zodat je blijvend meer voor jezelf gaat zorgen, momenten neemt om je terug te trekken en aandacht geeft aan jezelf wanneer nodig. Jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven.

Deze dag staat persoonlijke aandacht voorop en is geschikt voor iedereen, beginnend en gevorderd. Door middel van rustige yoga-oefeningen zullen we onderzoeken hoe ons lichaam rust te geven, energie te geven en zullen we aan techniek werken. Wat helpt jouw lichaam?! Daarnaast zullen we leren onze adem te gebruiken door middel van ademoefeningen. Adem is verbonden met ons zijn. Hierdoor is onze adem een geweldige tool om ons te helpen in de yogales en in het dagelijks leven.

Inclusief koffie, thee, lunch en tussendoortjes (vegetarisch, lekker en gezond.)

Programma

 • 10.00 inloop – Er staat koffie en thee voor je klaar.
 • 10.30 Start workshop.
 • 11.00 – 13.00 Yoga flow en adem
  • Hoe aandacht te geven aan jezelf terwijl je in actie bent.
  • Specifiek kijken naar je lichaamshouding en techniek
  • Hoe kan je houding, adem en denken je helpen in het dagelijks leven.
 • 13.00-14.30 Lunch en tijd voor ontspanning
 • 14.30- 17.00 Rustige yoga, adem oefeningen en meditatie
  • Kalmeren, helen en aandacht geven aan jezelf.

DEZEWORKSHOP IS VOLGEBOEKT


Wanneer?


Datum: 1 februari 2020
Tijd: 10.00 – 17.00 (inloop vanaf 10.00)


Waar?


YOGA YOU

Burgemeester van Roijensingel 10A Zwolle

Groene pand, iets verder van de weg, pad loopt af naar beneden.

300 meter van station ZWOLLE

Parkeren kan bij de Parkeerplaats: Burgemeester van Roijensingel 200 meter verder, de fiets kan op ons terrein.


Kosten?


kosten: 75 euro,-

Docent?

Loes Schaap docent Yoga you Zwolle

 Loes Schaap is begonnen met yoga toen zij op de Dansacademie zat en haar leven vol in beweging was. Yoga bracht stilte, rust en ruimte. Nu zo’n tien jaar later blijft zij yoga een mooie manier vinden om zichzelf en haar lichaam te ontdekken en herontdekken.

Door de opleidingen die zij heeft gevolgd waaronder de Dansacademie, de Mime opleiding en de Vinyasa Teacher training bij Yoga Moves heeft zij veel kennis opgedaan over het lichaam. Naast haar liefde voor beweging heeft  zij een liefde voor niet hoeven doen, meditatie en stilte.

In haar lessen neemt zij je stap voor stap mee om je lichaam te leren kennen en nodigt zij jou uit naar binnen te keren om te voelen wat werkelijk is. Loes begeleidt je rustig, open en vrolijk vanuit haar sensitiviteit en intuïtie. Rustige lessen in een harmonieuze sfeer.