Workshop Fertility Yoga

fertility yoga yoga you zwolle Martina Capoesek

Fertility yoga op zondag 28 januari 2018

 Versterk je natuurlijke vruchtbaarheid

Vanuit de Chinese Traditionele Geneeskunde en de Yoga leer je wat invloed kan hebben op je vruchtbaarheid. Hierin wordt rekening gehouden met de verschillende fases van de menstruatie cyclus. Er wordt gewerkt met verschillende oefenseries voor deze verschillende fases. Ook wordt de invloed van voeding op vruchtbaarheid besproken.

Voor wie

Deze 3,5 uur durende workshop is bedoeld voor vrouwen die zwanger willen worden en hun kansen op een zwangerschap op een natuurlijke wijze willen vergroten. Het kan ook heel goed als voorbereiding op een eventuele hormoon behandeling. De workshop is niet geschikt om tijdens de hormoon behandelingen te doen.

Wat leer je

  • De 4 energetische fases van je menstruatie cyclus en deze ook te kunnen onderscheiden.
  • Een 15 min. yoga serie die geschikt is voor de bepaalde fase in je cyclus. Hiermee kun je na de workshop zelf aan de gang
  • Voedingsadviezen voor elke fase van je cyclus

Docent

Martina Capoezek yogadocent Yoga You
Martina Capousek is van huis uit fysiotherapeut, naast Yin Yoga docent ook acupuncturist, gespecialiseerd in vruchtbaarheid. Ze helpt veel vrouwen in haar acupunctuur praktijk Bloesem in Zwolle die naar een kindje verlangen om hun vruchtbaarheid te verhogen. Dit door  stress te verminderen en hun slagingskans te vergroten door middel van acupunctuur, Chinese Geneeskunde, leefstijl, voedingsadviezen en yoga. Deze workshop is hier een fijne aanvulling op.

Waar en Wanneer?

Zondag 28 januari 2018 2017 13:30-17:00
Yoga You, Burgemeester van Roijensingel 10A Zwolle (200 meter van station Zwolle)

Prijs

€39 incl. pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.